van der Nootstraat 2

8913 HV Leeuwarden

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

Luxe kantoorverdieping in kleinschalig en modern kantoorgebouw aan de rand van het centrum van Leeuwarden. Enkele kenmerken zijn:

• Representatieve uitstraling
• Goed zichtbaar en herkenbaar
• Uitstekende bereikbaarheid
• Vrije indeelbaarheid met geheel nieuwe inrichting
• Goede klimaatinstallatie

In dit gebouw gelegen langs de Tesselschadestraat is 496 m² VVO kantoorruimte beschikbaar. Het betreft de gehele 3e verdieping. Huurder kan de ruimte naar eigen inzicht indelen en inrichten, waarbij verhuurder zal zorgdragen voor een nieuw plafond met ledverlichting, vernieuwde toiletgroepen en een nieuwe pantry. De verdieping is eventueel op te delen in kleinere units vanaf circa 125 m² en de ruimtes zijn flexibel in te delen.

Op de begane grond en 1e en 2e verdieping is Bentacera gevestigd. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling en is goed zichtbaar en herkenbaar. Daarnaast beschikt het gebouw over een hoogwaardig inbouwpakket. Het gebouw leent zich uitstekend voor zakelijke dienstverleners (ICT, detachering, adviesbureaus etc.). In overleg kan er eventueel gebruik gemaakt worden van de receptie-, vergader- en kantinefaciliteiten in het gebouw.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan de Van der Nootstraat, een zijstraat van de Tesselschadestraat. In dit kantoorgebied zijn vele bekende kantoorgebruikers gevestigd waaronder onder andere het CJIB, ING Bank en Start People. Daarnaast ligt het gebouw op steenworpafstand van het WTC Leeuwarden en het centrum van de stad. In de nabije omgeving is onlangs een supermarkt geopend.

Bereikbaarheid per auto
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Via de A32 (vanaf Heerenveen), via de A31 (vanaf Harlingen) en via de N31 (vanaf Drachten) is de stad goed bereikbaar. Deze wegen gaan over in de lokale toegangswegen die zijn aangesloten op de ringweg van Leeuwarden.

Bereikbaarheid per OV
Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. In de nabije omgeving van het gebouw liggen verschillende bushaltes. Vanaf hier is het hoofdstation binnen enkele minuten bereikt.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel 496 m² VVO beschikbaar (de gehele 3e verdieping). De verdieping is eventueel op te delen in kleinere units vanaf circa 125 m².

Parkeren
Het is mogelijk om 6 parkeerplaatsen te huren op eigen terrein en 5 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

Huurprijs
Kantoorruimte
EUR 130,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
EUR 350,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten (voorschot)
EUR 50,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Minimaal 3 jaar.

Verlengingstermijn
In overleg nader te bepalen.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur, voorschot servicekosten en BTW per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 30-1-2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
De getoonde foto’s met inrichting in deze huuraanbieding zijn van de reeds verhuurde begane grond, 1e en 2e verdieping

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.


Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar

Servicekosten
€ 50 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)

Status
Beschikbaar

Aanvaarding
In overleg

Bouw
Hoofdfunctie
Kantoor

Soort bouw
Bestaande bouw

Bouwjaar
2001

Oppervlakten
Oppervlakte
496 m² (in units vanaf 125 m²)

Indeling
Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie
Energielabel
C 1,25

Omgeving
Ligging
Kantorenpark

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Omgeving


Harlingervaart Noord, Leeuwarden
Wat zit hier in de buurt:
Bushalte
Supermarkt
Treinstation