Naritaweg C 235 |  Amsterdam

Totaal vloeroppervlak
2341 m²

Beschikbaar
0 m²

Huurpijs per m² per jaar
€ 190,00

Bouwjaar
2002

Interesse?
Neem contact op met de makelaar.

Informatie

Het hoogwaardige kantorencomplex ‘Center Court’ is gelegen in een groene zone naast de sportvelden in het kantoorgebied Teleport op loopafstand van het NS Station Sloterdijk en haar voorzieningen. Het stationsplein is onlangs volledig gerenoveerd met voorzieningen zoals Café Bret en Brasserie Hermés. Het Center Court complex bestaat uit een drietal zelfstandige gebouwen die zijn ontworpen door Cees Dam & Partners. De gebouwen hebben een karakteristieke uitstraling en zijn voorzien van een representatieve entree. De gevel is voorzien van fraai natuursteen, afgewisseld met wit stucwerk. De gebouwen bestaan uit een begane grond en twee bovengelegen verdiepingen. Huidige huurders in het complex zijn onder meer Staatsbosbeheer en Keesing Media Group.

LOCATIE
Centre Court is gelegen op een bijzondere locatie. Gelegen nabij één van Amsterdams drukste verkeersknooppunten, in een omgeving die volop in ontwikkeling is, ligt Centre Court. Verscholen in het groen staat dit zeer elegante kantoorpand. Dit kantoorpand dat ontworpen is door de vermaarde Cees Dam kent ongekende mogelijkheden. Omgeven door rust is dit pand een heerlijke plek om te werken en te excelleren.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Centre Court is ideaal gelegen nabij de ringweg A10 en de snelweg A5. Daarnaast ligt het op loopafstand van één van de grootste openbaar vervoersknooppunten van Amsterdam, Station Amsterdam Sloterdijk. Binnen 10 minuten bent u met de auto of het openbaar vervoer op Luchthaven Schiphol. De historische
binnenstad van Amsterdam is binnen handbereik.

Per OV
Vanaf Het NS-station Sloterdijk heeft u een directe verbinding met Amsterdam Centraal, Haarlem, Leiden en Schiphol. De nieuwe ringlijn rond de stad geeft optimale verbindingen met de Zuid-as en WTC, Zuid-Oost en het Centrum. Busverbindingen zijn beschikbaar naar alle delen van Amsterdam, Haarlem en ten noorden van het Noordzeekanaal. Vanaf het station Sloterdijk is Schiphol in ca. 10 minuten te bereiken.

VLOEROPPERVLAKTE
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.418 m² v.v.o.. Voor de verhuur is circa 402 m² v.v.o. beschikbaar:

Begane grond – unit 0.03 – ca. 233 m² v.v.o.
1e verdieping – unit 1.02 – ca. 169 m² v.v.o.

Opleverniveau

De kantoorruimte wordt als volgt opgeleverd en is onder meer voorzien van:

  • Representatieve entree, met hoogwaardige afwerking;
  • Systeemplafonds met licht armaturen;
  • Luchtbehandeling (top koeling) installatie;
  • Kolommen vrije kantoorruimte met een diepte van 14.4 meter;
  • Lift;
  • Kabelgoten voor elektriciteit, data en telecommunicatie;
  • Toilet groepen, per verdieping;
  • Te openen ramen;
  • Ledverlichting;
  • Energielabel A.

Alle media

adminNaritaweg C 235 – Amsterdam