van der Nootstraat 2 |  Leeuwarden

Totaal vloeroppervlak
1.937 m²

Beschikbaar
500 m²

Huurpijs per m² per jaar
€ 115,00

Bouwjaar
2001

Interesse?
Neem contact op met de makelaar.

Informatie

Het betreft hier een kleinschalig en modern kantoorgebouw aan de rand van het centrum van Leeuwarden. In dit kantoorgebouw gelegen langs de Tesselschadestraat is circa 1.533 m² kantoorruimte beschikbaar (te huur in units vanaf circa 250 m²). Ernst & Young is gevestigd op de begane grond. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling en is goed zichtbaar en herkenbaar. Daarnaast beschikt het gebouw over een hoogwaardig inbouwpakket. Het gebouw leent zich uitstekend voor zakelijke dienstverleners (ICT, detachering, adviesbureaus’s etc.).

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen aan de Van der Nootstraat, een zijstraat van de Tesselschadestraat. In dit kantoorgebied zijn vele bekende kantoorgebruikers gevestigd waaronder onder andere het CJIB, de Friesland Verzekeraar, ING Bank en Start People. Daarnaast ligt het gebouw op steenworpafstand van het WTC Leeuwarden en het centrum van de stad.

Bereikbaarheid per auto
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Via de A32 (vanaf Heerenveen), via de A31 (vanaf Harlingen) en via de N31 (vanaf Drachten) is de stad goed bereikbaar. Deze wegen gaan over in de lokale toegangswegen die zijn aangesloten op de ringweg van Leeuwarden.

Bereikbaarheid per OV
Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. In de nabije omgeving van het gebouw liggen verschillende bushaltes. Vanaf hier is het hoofdstation binnen enkele minuten bereikt.

Alle media

adminVan der Nootstraat 2 – Leeuwarden